MALVASIA FINA

Aquest vi original de malvasia de Sitges fermenta amb llevats indígenes en una bóta de 175 litres. Després de la fermentació no s’encapçala ni trasbalsa, només reposa i mentrestant desenvolupa a la superfície un vel flor de llevats que persisteix durant trenta-dos mesos i manté en criança estàtica, sense moure’l, sense molestar-lo. Posteriorment s’afina seixanta-cinc mesos en ampolla.

DARRERE CASA

Una minúscula parcel·la que forma part del projecte des dels inicis, amb una extensió de no més de 0,20 ha. Hi convivien ceps vells de xarel·lo de més de 50 anys i 250 de ceps de malvasia de Sitges plantada el 2005, excepcionalment, amb conducció Guyot simple.

Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.